sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mökkeilyä vauvan kanssa

 
Olemme olleet tällä viikolla ensimmäistä kertaa vauvan kanssa mökillä.  Onneksi mökkimatka ei ole kovin pitkä, koska poika on viihtynyt tosi huonosti turvaistuimessa viime aikoina. Lienee aika jo hankkia isomman pojan versio istuimesta. Vai koskahan sellaiseen saa vauvan istuttaa? Ainakin tuo istuu itse jo varsin tukevasti! Taas pitäisi jaksaa perehtyä varustevaihtoehtoihin, joista itsellä ei ole mitään hajua.


Mökkimatkalla mahduimme ihan hienosti kovin pieneen ”perheautoomme” Poloon. Tässä vaiheessa vauva tarvitsee loppujen lopuksi aika vähän kampetta mukaan, kun ruoka tulee vielä pääasiassa äidiltä ja nukkuminenkin onnistuu vanhempien sängyssä. Luonnossa on loputtomasti kiinnostavaa katseltavaa, jos muutamat mukana olevat lelut eivät enää innosta.


Meren aaltojen rauhoittava kohina, lintujen laulu ja tuulen suhina puissa tuudittavat oikein makoisille päiväunille ja tuovat tarpeeseen tulevia lepohetkiä äidille.  Ellei sitten isä päätä ryhtyä ajamaan nurmikkoa päiväuniaikaan…

Mökin rauha ja kesäisen vehreä luonto luovat yllättävän nopeasti myös omaan päähän tilaa pohtia muutakin kuin arjen pyörittämiseen liittyviä asioita. Tällaisen elämänmuutoksen keskellä se on kyllä enemmän kuin tarpeen.Kyllä tänne tullaan pian uudestaan! 


Kesäfiiliksiä kaikille toivotellen,

Henna AaEi kommentteja: