sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Leppoisaa pääsiäistä!

Tänä vuonna pääsiäinen tuli jotenkin yllättäen eteen. Viime sunnuntaina yksi virpoja koputti ovelle ja sai kasan suklaata palkaksi. Ehkä vähän ylimitoitetustikin, koska olin sen verran hämmentynyt, että oli todellakin jo palmusunnuntai. Vauvan kanssa puuhastellessa tulee seurattua hämmentävän vähän mitä ympärillä tapahtuu, ja aika kuluu aikalailla päivä kerrallaan.
 
 

Päivä kerrallaan teimme myös suunnitelmia pääsiäisen vietosta. Koska poika on ollut viime aikoina tosi reippaana, niin päätimme lähteä kahdestaan mummulaan aloittamaan pääsiäisenviettoa. Mies joutui vielä jäämään töihin. Mummulassa oli pienellä tällä kertaa erityisen paljon katseltavaa. Kotona pääsiäiskoristeet ovat jääneet yhteen narsissiruukkuun, mutta mummulassa riitti tipuja, munia, hyöheniä, keltaisia liinoja ja muuta jännää.
 
 

Äidin pikkuinen viihtyy aina vaan paremmin myös lattialla leikkimässä. Vatsavaivat ovat onneksi alkaneet pikkuhiljaa helpottaa. Itseä alkaa kyllä tiukka imetysdieetti toden teolla puuduttaa. Onneksi pääsiäisenä on saanut kuitenkin syödä kaikenlaisia sallittuja herkkuja ja nauttia muiden kokkailuista.


 
 
Mummu, pappa, täti ja serkkupoika leikittivät pikkumiestä ja minä sain vähän lepoa kantamisesta ja hypyttämisestä. Mummu viritti hyppykiikunkin innokkaalle sylissä pomppijalle.
 
 
 
 
Iloista ja aurinkoista pääsiäistä toivottaen!
 
Henna Aa

 
 

Ei kommentteja: